- Experts en intel·ligència competitiva, sostenibilitat i digitalització han participat en els tres fòrums del 5é Congrés Go Global edició virtual
- Els participants van poder reunir-se amb prop de 50 compradors internacionals a través de les 18 sales virtuals habilitades
- El congrés es consolida com el gran referent a nivell espanyol en la generació de sinergies entre pimes i el mercat internacional
València. 20 de novembre de 2020. La cinquena edició del Congrés Go Global edició virtual ha acollit a més de 1.800 pimes al llarg dels seus tres fòrums organitzats per les Cambres de Comerç CV, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de Ivace Internacional i ICEX España Exportació i Inversions, finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).
Ponents de primer nivell, experts en matèria, compradors internacionals, entitats financeres i responsables de la xarxa exterior de Ivace i *ICEX han posat a la disposició de les pimes valencianes tots els seus coneixements i eines per al desenvolupament i la internacionalització d’empreses en un esdeveniment que es consolida com la trobada més important de les petites i mitjanes empreses de la Comunitat Valenciana.
Així, el 5é Congrés Go Global virtual, s’ha desenvolupat en tres grans blocs diferenciats per matèria. En primer lloc, el 29 d’octubre es va celebrar el primer fòrum dedicat a la intel·ligència competitiva, el 5 de novembre el tema principal va ser la sostenibilitat, i finalment el 17 de novembre la protagonista va ser la digitalització. En total, han sigut més de 1.800 els participants en els tres fòrums del congrés que han pogut gaudir de manera gratuïta de les eines i consells per a internacionalitzar i expandir el seu negoci.
Així, en el primer fòrum, es van dur a terme les conferències de Marcelo Alegre, fundador d’Alegre Design, Enrique Feás, investigador del Real Institut Elcano i Juan Daniel Gracia, CMO de Totalmad. En el segon congrés, va ser el torn de Lila Karbassi, programadora cap del Pacte Mundial de Nacions Unides, i Javier Molero, director del departament de projectes i Agenda 2030 de Pacte Mundial Espanya, els qui han proporcionat als assistents virtuals les claus per a dirigir la seua empresa cap a un model sostenible. Finalment, en el tercer fòrum, van oferir les seues ponències Álvaro Matilla, International Growth Consultant de Google; Antono López, Country *Manager de Semrush, i Baltazar Christensen, supervisor regional Sales Partnership de Mercat Lliure.
Un total de 8 conferències a càrrec de ponents de primer nivell a les quals se sumen les 4 taules redones amb representants institucionals i empresaris tractant claus per a l’expansió de les pimes de la Comunitat i les quasi 30 entrevistes a experts nacionals i internacionals en les diferents matèries abordades.
Un dels grans valors d’aquesta 5a edició del Congrés Go Global ha sigut poder afavorir el networking de manera en línia gràcies a les sales virtuals amb la presència d’importadors internacionals, sent quasi 50 empreses de diferents sectors i països les que han participat en aquestes sales a través de la plataforma del congrés. A més, els assistents també han pogut participar en sales virtuals amb entitats financeres i les novetats d’Europa. Així mateix, els assistents han pogut concertar 289 reunions virtuals one to one amb altres assistents i importadors per a poder materialitzar acords i transaccions comercials.
Tot això ha sigut possible a través de tecnologia d’avantguarda i una plataforma capdavantera en streaming, que ha permés als assistents presenciar un congrés en línia amb totes les facilitats i oportunitats d’un esdeveniment presencial, que ha afavorit les relacions empresarials de les pimes valencianes, amb la possibilitat de generar noves oportunitats de negoci en el mercat exterior.