27 Sep

Més de 1.000 pimes valencianes participen en el primer fòrum del 5é Congrés Go Global edició virtual dedicat a la intel·ligència competitiva

  • El primer dels tres fòrums del Go Global ha oferit ponències, entrevistes a experts, espai per a networking i sales virtuals amb importadors internacionals entre altres continguts en línia.
  • En la inauguració han participat el president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig, el president de la Cambra de Comerç d’España José Luis Bonet i la consellera-delegada de ICEX España María Peña.
  • Més de 1.000 pimes valencianes han assistit virtualment al primer fòrum de la 5a edició del Go Global.

València, 29 d’octubre de 2020. El 5é Congrés Go Global edició virtual ha inaugurat hui el primer dels seus tres fòrums per a potenciar la internacionalització de les pimes valencianes amb una participació de més de 1.000 empreses de la Comunitat. Aquest esdeveniment està organitzat per Cambra de Comerç de Castelló, IVACE Internacional i ICEX España Exportació i Inversions i finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

La intel·ligència competitiva per a la internacionalització ha sigut el tema principal d’aquesta primera jornada, on s’han dut a terme conferències amb ponents de primer nivell com Marcelo Alegre, fundador d’Alegre Design, Enrique Feás, investigador del Real Institut Elcano i Juan Daniel Gracia, CMO de *Totalmad. A més, els assistents han pogut assistir virtualment a la taula redona de la jornada, visualitzar entrevistes a experts, mantindre reunions personalitzades i participar en sales virtuals amb importadors internacionals, entitats financeres i les novetats d’Europa.

Tot això ha sigut possible a través de tecnologia d’avantguarda i una plataforma capdavantera en streaming, que ha permés als assistents presenciar un congrés en línia amb totes les facilitats i oportunitats d’un esdeveniment presencial.

Així, aquesta primera jornada de la 5a edició *Go Global, ha sigut inaugurada per María Peña, consellera-delegada de ICEX España, Exportació i Inversions, José Luis Bonet, president de la Cambra de Comerç d’Espanya i Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana.

Per part seua, María Peña ha recalcat la importància de “conéixer les necessitats dels clients”, sent la intel·ligència competitiva la clau per a això. A més, destaca l’adaptació virtual del *Go Global “en aquest any complicat”.

José Luis Bonet ha subratllat la necessitat d’estar preparats per als desafiaments de la internacionalització i “en un context com aquest tan transcendental per a l’economia”. El president de Cambra de Comerç Espanya ha posat en valor l’actuació dels empresaris valencians “per la seua resiliència” i assegura que sempre tindran el suport de les cambres de comerç espanyoles.

De la mateixa manera, Ximo Puig ha incidit en el “protagonisme fonamental del comerç internacional per a l’eixida de la crisi”. A més, el president de la Generalitat ha recordat que històricament les empreses valencianes han tingut una gran capacitat d’adaptació i negociació. Així mateix, ha insistit en la necessitat d’aquests espais per a fomentar l’expansió de les pimes valencianes.

Els pròxims fòrums del 5é Congrés Go Global edició virtual seran el dia 5 de novembre, amb una sessió enfocada en la sostenibilitat, i el dia 17 de novembre que plantejarà claus de digitalització per a les empreses; tot això amb l’objectiu d’impulsar la internacionalització de les pimes valencianes. Les inscripcions continuen obertes en la web oficial de l’esdeveniment www.congresogoglobal.com.