27 Sep

El segon fòrum del 5é Congrés Go Global Virtual aborda la sostenibilitat com a factor clau per a la internacionalització de les pimes valencianes

  • Prop de 1.500 empreses de la Comunitat han assistit virtualment a la segona jornada del congrés Go Global
  • Lila Karbassi, programadora cap del Pacte Mundial de Nacions Unides, i Javier Molero, director del departament de projectes i Agenda 2030 de Pacte Mundial Espanya són els ponents principals que han participat en el fòrum
  • A més de les ponències, Go Global ha oferit entrevistes a experts, espai per a*networking i sales virtuals amb importadors internacionals entre altres continguts en línia

València, 5 de novembre de 2020. El 5é Congrés Go Global edició virtual ha celebrat hui el segon dels seus tres fòrums per a potenciar la internacionalització de les pimes valencianes amb una participació de més de 1.400 empreses de la Comunitat. Aquest esdeveniment està organitzat pel Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de Ivace Internacional i *ICEX España Exportació i Inversions, finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

L’eix conductor d’aquesta segona jornada del Go Global ha sigut la sostenibilitat com a oportunitat empresarial per a impulsar la internacionalització de les pimes de la Comunitat. Així, des de l’organització apunten que amb aquest fòrum es pretén afavorir un model de negoci que integre en la seua estratègia l’impacte que genera en el seu entorn, millorant al seu torn la seua capacitat de competir i d’aprofitar les oportunitats dels mercats globals a través del comerç i de la inversió.

En aquest sentit, han participat ponents de primer nivell com a Lila Karbassi, programadora cap del Pacte Mundial de Nacions Unides, i Javier Molero, director del departament de projectes i Agenda 2030 de Pacte Mundial Espanya, els qui han proporcionat als assistents virtuals les claus per a dirigir la seua empresa cap a un model sostenible. A més, els inscrits han pogut assistir virtualment a la taula redona i taula diàleg de la jornada, visualitzar entrevistes a experts, mantindre reunions personalitzades i participar en sales virtuals amb importadors internacionals, entitats financeres i les novetats d’Europa.

Tot això ha sigut possible a través de tecnologia d’avantguarda i una plataforma capdavantera en streaming, que ha permés als assistents presenciar un congrés en línia amb totes les facilitats i oportunitats d’un esdeveniment presencial.

Així, aquesta segona jornada de la 5a edició Go Global, ha sigut inaugurada per Mónica Oltra, vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Oltra ha subratllat la “responsabilitat” de les empreses d’explorar com el seu model de negoci pot generar “un impacte positiu per a la societat en la qual operen, superant les vies tradicionals de creació de valor”.

“És molt important adoptar una nova mirada i ser conscients que l’aposta per una economia sostenible genera noves oportunitats, atrau i reté talent, comporta augments d’eficiència, promou la innovació i millora la reputació”, ha declarat la vicepresidenta. El pròxim i últim fòrum del 5é Congrés Go Global edició virtual serà el 17 de novembre, jornada en la qual es plantejaran claus de digitalització per a les empreses amb l’objectiu d’impulsar la internacionalització de les pimes valencianes. Les inscripcions continuen obertes en la web oficial de l’esdeveniment www.congresogoglobal.com.