27 Sep

Experts en intel·ligència competitiva, sostenibilitat i digitalització participaran en els tres fòrums del Congrés Go Global edició virtual

  • El 5é Congrés Go Global edició virtual impulsarà la internacionalització de les pimes valencianes el 29 d’octubre i 5 i 17 de novembre
  • Alvaro Matilla, consultor de creixement internacional de Google, o Enrique Feás, investigador del Real Institut Elcano, són alguns dels ponents que participaran en els fòrums

València, 21 de octubre de 2020. El Congreso Go Global, el evento de referencia en internacionalización para las pymes

València, 21 d’octubre de 2020. El Congrés *Go Global, l’esdeveniment de referència en internacionalització per a les pimes valencianes, celebra enguany la seua cinquena edició de manera virtual amb un programa en el qual destaquen conferenciants de primer nivell en intel·ligència artificial, sostenibilitat i digitalització.

El Congrés, en el qual ja es poden inscriure les empreses de manera gratuïta, ultima els detalls d’aquesta edició virtual que se celebrarà els dies 29 d’octubre, 5 i 17 de novembre de la mà de les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, *Ivace Internacional i *ICEX España Exportació i Inversions.

Una de les principals ponències de la present edició serà a càrrec d’Enrique *Feás, investigador sènior associat del Real Institut *Elcano, qui ens descobrirà les claus de la internacionalització estratègica en un món canviant i tindrà lloc el 29 d’octubre.

També el dia 29 d’octubre exposarà la seua ponència el dissenyador i fundador d’Alegre *Design Marcelo Alegre sobre la internacionalització a través del producte, mentre Juan Daniel Gracia se centrarà en l’algorísmia aplicada al màrqueting digital i les vendes internacionals.

En el segon de tres els fòrums programats, – el 5 de novembre – se celebrarà la conferencia Agenda 2030, reptes i oportunitats per a les empreses. En el tercer fòrum – 17 de novembre i centrat en la digitalització – està prevista la participació d’Álvaro *Matilla, consultor de creixement internacional de Google que explicarà als assistents virtuals com internacionalitzar el seu negoci amb Google.

Aqueix mateix dia Antonio López, *country *manager de *Semrush, aprofundirà sobre els instruments per al posicionament digital en mercats internacionals. Finalment, el Congrés *Go Global també comptarà amb la conferència de *Baltazar *Christensen, supervisor regional de Mercat Lliure.

A més d’aquestes ponències sobre temes rellevants relacionats amb la internacionalització, les empreses assistents podran participar en sales virtuals amb empreses importadores o assistir a taules redones on l’intercanvi d’experiències serà la clau.