27 Sep

El 5é Congrés Go Global impulsarà la internacionalització de les pimes valencianes amb una edició virtual

  • El congrés abordarà durant els dies 29 d’octubre, 5 i 17 de novembre la importància de la intel·ligència competitiva, la sostenibilitat i la digitalització en l’empresa com a eines fonamentals per a la seua internacionalització.
  • Go Global oferirà ponències de primer nivell i la possibilitat de realitzar *networking en línia des de la plataforma d’assistència virtual al congrés.

València, 15 d’octubre de 2020. El Congrés Go Global, esdeveniment de referència en internacionalització de les pimes valencianes organitzat pel Ivace, les Cambres de Comerç i ICEX Exportació i Inversions, ultima ja els detalls de la seua cinquena edició que tindrà lloc els dies 29 d’octubre, 5 i 17 de novembre.

Enguany el Congrés Go Global es reinventa en format digital per a continuar oferint a les empreses de la Comunitat Valenciana la possibilitat d’accedir a tot un món de continguts en un congrés virtual amb totes facilitats i possibilitats que ofereix un congrés presencial.

El Congrés consta de tres fòrums celebrats els dies 29 d’octubre, 5 i 17 de novembre, centrats en tres temàtiques rellevants per a avançar en el procés d’internacionalització de qualsevol empresa com són la intel·ligència competitiva, la sostenibilitat i la digitalització i comptarà amb la presència de la Xarxa Exterior del Ivace així com d’empreses compradores internacionals amb l’objectiu de continuar fomentant noves oportunitats de negoci en els mercats exteriors.

Les empreses, que ja es poden inscriure de manera gratuïta a través de la web www.congresogoglobal.es, tindran l’oportunitat d’assistir de manera còmoda i interactiva a tots els continguts previstos amb els últims avanços tècnics, en una cita digital sense precedents amb la qual els organitzadors persegueixen fer costat a les empreses en la seua internacionalització empresarial.

Al llarg de sessions obertes i participatives, les persones inscrites podran assistir a ponències amb professionals de primer nivell, així com a taules redones i sales virtuals amb accés a importadors internacionals, entitats financeres i novetats en l’àmbit europeu. Tot això gràcies a través de tecnologia audiovisual d’avantguarda, que afavorirà les relacions empresarials entre les pimes valencianes, amb la possibilitat de generar noves oportunitats de negoci.