Nuria Lloret

Catedràtica de l’UPV i Senior Advisor de Metric Salad

Catedràtica d’Administració Electrònica en la Universitat Politècnica de València UPV. Ha estat directora del departament DCADHA i ha ostentat diversos càrrecs de direcció en la UPV. En l’actualitat, és subdirectora de l’Institut de Disseny i Fabricació (IDF) de la (UPV) i Directora de Relacions Institucionals de l’Associació IDF. És professora convidada de la New York University i en 2021 va ser professora convidada del TEC de Monterrey i en 2022 de la Stanford University. En l’actualitat, és la Coordinadora de la Berkleey School of Music com a centre adscrit pertanyent a la UPV. És directora del projecte de recerca “Atenea: Women in Art and Stem” que realitza el congrés internacional Atenea des del 2017. És membre de la plataforma d’Estudios de Género de Universidades Españolas. Directora del Congrés Internacional de Tecnologies Emergents des de 2016. També és codirectora del Projecte “Soundcool. System for Colaborative creation of music sound and audiovisual”. Ha dirigit més de 50 projectes de Recerca a nivell nacional i de la Unió Europea i és avaluadora experta per a la Unió Europea des de l’any 1998 en els diversos programes Marcos fins a l’actualitat.

A nivell empresarial és sòcia fundadora de les empreses, Metric Salad S.L des de 2013 i Akmedia S.L des de 2019 i The Line Between Ltd des de 2010, empresa radicada als EUA.

A nivell Institucional, actualment és Presidenta de FASE Federació d’Associacions d’Empreses de Tecnologies de l’Informació i la Innovació. Presidenta de l’associació AECTA Associació d’Empreses de Tecnologia, Innovació i Consultoria de la Comunitat Valenciana. Vocal del comitè Executiu de la CEV, vocal representant de la CEV en la Comissió de R+D i en la comissió de Formació de la CEOE. A més de representant de la CEV en l’observatori de bretxa digital de la Comunitat Valenciana i Membre del Consell Rector de la Fundació Alternatives