Miguel Ángel Juan

Soci Director S2 Grupo

És soci fundador i co-director general de S2 Grup, empresa especialitzada en ciberseguretat, amb uns 500 empleats i una facturació de +20M€.
És Enginyer Superior Industrial per la Universitat Politècnica de València, on també va cursar els estudis de doctorat en Sistemes Informàtics i Computació i va ser professor associat en l’àrea d’Enginyeria de Programari.
Va treballar per a IBM com a Enginyer Sènior i com a enllaç tècnic en els laboratoris d’IBM en *Endicott i *Poughkeepsie, *NY, USA.
Més tard, va desenvolupar la seua activitat com a consultor independent per a diverses empreses del sector TIC i, en 2001, va fundar S2 Grup, on ha sigut Soci Director des de llavors.
És corresponsable del creixement de l’empresa fins a situar-la com a líder en el mercat espanyol, de la seua participació en diversos projectes europeus d’I+D i del seu procés d’internacionalització a Europa i Llatí Amèrica.
Els seus interessos inclouen, però no estan limitats a la ciberseguretat, la intel·ligència artificial i el seu impacte en la societat, la tecnologia i la ciència.
Membre de: Partenariat Board de la European Cyber Security Organization, Consell Social de la UPV, Patronat de la Càtedra de Cultura Directiva i Empresarial, Patronat de ÉTNOR, IEEE i ACM.
S2 Grup és la companyia de referència a Europa i Llatinoamèrica en Ciberseguretat, Ciberinteligencia i en operacions de sistemes de missió crítica. Compta amb la seua pròpia tecnologia i ofereix serveis de detecció i gestió d’amenaces, auditories avançades de seguretat, gestió d’incidents de ciberseguretat incloent l’anàlisi forense, *ciberinteligencia avançada, formació i conscienciació a empreses, disseny d’estratègies per a assegurar el compliment normatiu en matèria de seguretat i operació de sistemes per a empreses i administracions públiques. Empreses de l’IBEX-35, ministeris i organismes com el CCN-CERT confien en S2 Grup per a protegir els seus sistemes.
Amb més de 15 anys d’experiència, opera en més de 15 països amb un equip de quasi 400 experts. La presència de S2 Grup a Europa i Amèrica Llatina és el reflex d’una aposta per la internacionalització dels seus serveis. Compta amb quatre Centres d’Operacions de Seguretat a València, Madrid, Mèxic i Bogotà, que formen un dels SOCs més complets i avançats d’Europa. El centre principal, situat a València, té més de 2.500 m² i un servei 24/7, 365 dies a l’any.