Juan Tatay Galvany

LABERIT

Desenvolupament de negoci i producte, per a aportar valor a les organitzacions fent els seus projectes realitat des de LÃBERIT.  Més de 30 anys en direcció d’empreses i internacionalització.  Més de 15 anys involucrat en tecnologia, amb especialització en transformació digital en l’àrea de salut, especialment en mercats exteriors.

Lãberit, és una empresa que ofereix solucions de negoci, estratègia, desenvolupament i manteniment d’aplicacions tecnològiques i outsourcing, així com tecnologies i sistemes de formació i generació de contingut i branding. Les àrees de negoci són els sectors de l’administració pública, ports de l’estat, indústria, automoció i sanitat.
Actualment compten amb 800 professionals organitzats en diferents unitats de negoci que optimitzen el servei i garanteixen un tracte pròxim amb el client. Les seues oficines estan a València, Castelló, Alacant, Múrcia, Mallorca, Albacete, Cartagena, Sevilla, Las Palmas de Gran Canaria, Madrid, Bilbao a nivell nacional i a Portugal, Mèxic, Colòmbia a nivell internacional, així com un centre d’alt rendiment a la ciutat de Popayán a Colòmbia. Aconseguint una xifra global de negoci entorn als 50 milions d’euros.