Bernardo Gregori

Grefusa

Bernardo Gregori forma part de la 3a Generació de la família empresària de Grefusa. Empresa familiar líder en innovació, fabricadora de snacks de cereals i fruita seca. Empresa reconeguda en 2015 amb el premi Aliments d’Espanya a la millor indústria Alimentària, premi atorgat pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.
En 2021 Grefusa ha sigut guardonada amb el premi OBSET de l’Observatori de Sostenibilitat i Transparència en la modalitat de Compromís Laboral. Premis patrocinats per la Generalitat Valençiana amb la col·laboració de la Universitat de Valençia.
Amb 30 anys d’experiència, actualment és Director de Sostenibilitat, Compliance, Riscos, Relacions Institucionals i President del Consell de Família de Grefusa. Ademas és professor universitari en diferents postgraus en EDEM i “Sustainability Ambassador” per a Espanya i Portugal en el grup Intersnack, lider europeu de snacks salats i fruita seca. Ha participat com a ponent en jornades sobre sostenibilitat, compliance, governança, valors, consell de família i innovació.