SAVE THE DATE

8/9 DE NOVEMBRE DE 2022

La cita per a potenciar la internacionalització
de les pimes valencianes

Fons Europeu de Desenvolupament Regional / Una manera de fer Europa

EL VI GO GLOBAL EDICIÓ 2022 JA ÉS ACÍ!

VI #CongresoGoGlobal

Sobre l'esdeveniment

Les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, IVACE Internacional i ICEX España Exportació i Inversions, ens unim de nou per a oferir-te la VI edició de l’esdeveniment de referència en internacionalització de la Comunitat Valenciana.

En 2021 tornem a oferir conferències temàtiques i transversals d’actualitat i centrem la nostra atenció en quatre matèries: la logística internacional tradicional enfront de ecommerce, la ciberseguretat i ciberinteligencia per a l’exportació, les estratègies de sostenibilitat per a la competitivitat de les empreses i l’estratègia “Horitzó Àfrica”

Quatre grans temes que abordarem entre els dies 22 i 23 de novembre, a l’Escola de Negocis Lluis Vives, amb la possibilitat d’assistència presencial o en streaming. Comptarem amb ponents de primer nivell per a donar pas posteriorment a quatre grans taules de debat empresarial en les quals empreses de la Comunitat Valenciana ens oferiran les seues experiències i bones pràctiques de com aborden aquestes importants estratègies en el dia a dia de les seues empreses.

Comptarem a més amb espais de diàlegs vinculats a diferents temàtiques amb l’objectiu de generar networking entre empreses tractores i empreses interessades en la matèria.

Comptarem amb connexions amb oficines comercials de ICEX en 16 mercats, delegats de la Xarxa Exterior d’IVACE de més de 30 països, compradors internacionals, entrevistes amb personal expert, així com amb tècnics de les tres institucions organitzadores del Congrés.

Schedule

Event Schedule

Speakers

Best Event Speakers

Event Tickets

GET YOUR TICKETS

Gallery

Event Photos

CONTACTE | Go Global: contacto@congresogoglobal.com

Si tens interés a rebre més informació, posa't en contacte amb nosaltres.

News

Latest News