La cita para
potenciar la
internacionalización
de las pymes de la Comunitat Valenciana.

8 – 9 DE NOVIEMBRE 2022
FERIA DE VALENCIA

CONGRÉS
GO GLOBAL 2022

VII EDICIÓ

La cita per a potenciar la internacionalització de les pimes de la Comunitat Valenciana.

8 – 9 DE NOVEMBRE 2022
pin_drop Recinte FIRA VALÈNCIA

¡També pots seguir el congrés en STREAMING!

Fons Europeu de Desenvolupament Regional / Una manera de fer Europa

El VII CONGRÉS GO GLOBAL Edició 2022 Ja està açí!

SOBRE

L'ESDEVENIMENT

Les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, IVACE Internacional i ICEX España Exportació i Inversions, ens unim de nou per a oferir-te la VII edició de l’esdeveniment de referència en internacionalització de la Comunitat Valenciana.

Tornem de manera presencial a Fira València els dies 8 i 9 de novembre. Per a participar al Congrés, és necessari emplenar la sol·licitud d’inscripció, totalment gratuïta. Si no pots acudir presencialment, tens la possibilitat, una vegada realitzat el registre, d’assistir a les jornades per streaming.

Són molts els conceptes innovadors que ens acompanyaran en els pròxims deu anys i les noves tecnologies ja estan ajudant al fet que moltes empreses puguen afrontar la crisi econòmica en la qual ja s’han vist immerses.

Els canvis en les cadenes globals de valor, escurçament, regionalització, diversificació de subministradors etc., també implicarà importants canvis en l’estructura sectorial de les economies: s’impulsarà la despesa en defensa, energies renovables, ciberseguretat, transport i logística.

Per a abordar aquests temes, comptarem amb dues Conferències Plenàries sota els títols “La internacionalització digital. Reptes i solucions” i “Competir en nous escenaris. Reptes i solucions”.

Comptarem a més amb espais de diàlegs vinculats a diferents temàtiques amb l’objectiu de generar networking entre empreses tractores i empreses interessades en la matèria.

A més, tens la possibilitat de sol·licitar reunions amb la Xarxa Exterior del Ivace, que serà present un any més en el Congrés, i amb els compradors internacionals convidats a l’esdeveniment.

A les dues plenàries se sumen jornades dedicades a Europa Oportunitats i Finançament Internacional a les quals podràs assistir de manera presencial o en streaming.

Per tal d’abordar aquests temes, comptarem amb dues Conferències Plenàries sota els títols “La internacionalització digital. Reptes i solucions i “Competir en nous escenaris. Reptes i solucions”.

¡NO HO DEIXES CÒRRER!

Assisteix a la cita amb la internacionalització.

GALERIA

EDICIONS ANTERIORS

CONTACTE

Si tens interés a rebre més informació, posa’t en contacte amb nosaltres.

Laura Cabrera
IVACE
Teléfono: 961 209 581
Email: cabrera_lau@gva.es

MIGUEL SOTOMAYOR
ICEX
Teléfono: 963 509 148
Email: msotomayor@comercio.mineco.es

TERESA MARTÍNEZ
CÁMARAS
Teléfono: 963 534 072
Email: tmartinez@camarascv.org

Copyright ©Go Global 2022. Todos los derechos reservados. | Aviso legal – Política de privacidad |