Sobre el evento

  • Start Date 11/08/2022
  • Start Time 09:00
  • End Date 11/09/2022
  • End Time 13:00
  • Location Centro Formación Lluis Vives

Sobre l’esdeveniment

Les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, IVACE Internacional i ICEX España Exportació i Inversions, ens unim de nou per a oferir-te la VII edició de l’esdeveniment de referència en internacionalització de la Comunitat Valenciana.

En 2022 tornem a oferir conferències temàtiques i transversals d’actualitat i centrem la nostra atenció en quatre matèries: la logística internacional tradicional enfront de ecommerce, la ciberseguretat i ciberinteligencia per a l’exportació, les estratègies de sostenibilitat per a la competitivitat de les empreses i l’estratègia “Horitzó Àfrica”

Quatre grans temes que abordarem entre els dies 8 i 9 de novembre, a l’Escola de Formació Lluis Vives, amb la possibilitat d’assistència presencial o en streaming. Comptarem amb ponents de primer nivell per a donar pas posteriorment a quatre grans taules de debat empresarial en les quals empreses de la Comunitat Valenciana ens oferiran les seues experiències i bones pràctiques de com aborden aquestes importants estratègies en el dia a dia de les seues empreses.

Comptarem a més amb espais de diàlegs vinculats a diferents temàtiques amb l’objectiu de generar networking entre empreses tractores i empreses interessades en la matèria.

Comptarem amb connexions amb 16 consellers comercials de la xarxa d’oficines econòmiques i comercials de la Secretaria d’Estat de Comerç i *ICEX, delegats de la Xarxa Exterior d’IVACE de més de 30 països, compradors internacionals, entrevistes amb personal expert, així com amb tècnics de les tres institucions organitzadores del Congrés.